Hyalogy Daily and Nightly Cream for Eyes 9ml

Универсален крем за очи

Кремът прекрасно възстановява структурата на нежната и най-подвластна на стареене кожа около очите. Продуктът осигурява повишение на микроциркулацията и дренажната функция, тонизира и намалява отоците, както и следите от умора и напрежение. Екстрактите от японски треви стимулира растежа и здравината на миглите. Редовната му употреба значително намалява вида на „пачия крак“ и нежелателната пигментация, прави кожата по-еластична и стегната. Продуктът е подходящ за всеки тип и фототип кожа на всяка възраст.

Hyalogy P-effect Sheet 8 броя

Пачове за очи с незабавно действие

Козметичната маска с мигновено действие е предназначена за интензивна грижа и възстановяване на кожата около очите. Геловите салфетки-маска бързо преобразяват външния вид на околоочната зона, осигуряват дълбока хидратация и възстановяват еластичността на кожата., спомагат за коригирането на пигментацията, включително и етническата. . В резултат на редовната употреба на маската се намаляват „пачия крак“, кръговете под очите и подпухването. Маската може да се използва ежедневно за постигане на по-продължителен и устойчив ефект, както и като средство за достигане на моментален ефект. Продуктът е подходящ за всякакъв тип и фототип кожа от всяка възраст. 

Hyalogy Platinum Eye Cream 20ml

Кремът  с нискомолекулна платина защитава  нежната кожа около очите от деструктивните  процеси както от  физиологично, так и от  фотостареене, оказвайки мощно антиоксидантно действие.  Кремът възвръща младодоста на  лесноуязвимата и най-силно подложената на възрастови изменения  кожа  около очите, изглажда пигментацията, предотвратява отоците, премахва зачервяванията и кръговете под очите за сметка на подобряване на венозното кръвообръщение, укрепване  и защита на стените на кръвоносните съдове, значително овлажнявайки  и  придавайки тонус на кожата. Продуктът особено се препоръчва за зряла, атонична, суха и  пигментирана кожа,  страдаща от последствията от пушене и небалансирано хранене.

Hyalogy Eye MoistLift serum 10ml

Лифтинг серум за очи с ботокс ефект

Фин и нежен, бързо абсорбиращ се серум за очи, с повдигащо, лифтинг и овлажняващо действие. Намалява дължината и дълбочината на бръчките около очите. Кожата на околоочния контур след употреба на серума става гладка, плътна, стегната и свежа. Активните съставки променят и цветът на кожата, който става по-светъл и еднороден. Поради стягащият ефект очите изглеждат по-отворени, което придава по-младежко излъчване на цялото лице.

Специална грижа с Forlle'd

Експерт в борбата със стареенето

Уникалните формули на препаратите на основата на нискомолекулните ингредиенти се грижат за младостта и красотата на ръцете и тялото, като осигуряват комплексно възстановяване на качества и преобразяване на външния вид на кожата.
Адрес за контакт:
София, ул.Костенски водопад 59
0882105342
marketing@innoderm.bg

Свържете се с нас