Hyalogy Remover for Point Make-up

Средство за почистване на грим

Този прекрасен продукт, разработен специално за снемане на всякакъв вид макиаж в областта на очите и устните. Растителните екстракти и натурални масла в състава на продукта леко разтварят всички видими омазнявания, като не нарушават естествената защита на кожата. Меката формула осигурява дълбоко почистване и способства отделянето на токсините, омекотява раздразнението и възстановява защитните функции на кожата, притежава антиоксидантни свойстава, възстановява кожната структура, оздравява и изравнява тенът. Продуктът е хипоалергичен и е подходящ за всеки тип кожа.

Hyalogy P-effect Clearance Cleansing

Почистващо средство на първи етап

Първият етап за почистване на кожата е разработен специално за ефективното разтваряне на мастноразтворимите замърсявания, наслояващи се върху кожата, в това число и продукти, в резултат на жизнена дейност на кожата,декаративната козметика, замърсяването на околната среда, присъщи за градския тип човек. Почистващата емулсия действа на принципа „разтваряне на мазнини в мазнини“, дълбоко прониква в порите и ги почиства отвътре, което води до предотвратяване на образуването на комедони. Продуктът леко премахва мъртвите клетки и предпазва кожата от белене, като възстановява хидролипидната мантия на кожата. Не се препоръчва за домашна употреба при грижа за кожа, склонна към образуването на акне.

Hyalogy P-effect Re-purerance Wash

Почистващо средство на втори етап

Почистващият препарат за втори етап, на основата на комплекс производни на кокосовото и палмовото масло, е разработено с цел грижливо почистване на кожата от водоразтворими замърсявания и като завършек на процедурата за дълбоко почистване. Почистващата пяна притежава противовъзпалително и оздравяващо действие, активира микроциркулацията и подготвя кожата за нанасяне на последващите продукти. Hyalogy P-effect Re-purerance Wash е средство, разработено за ежедневна почистваща грижа за кожата, включително и на периорбиталната зона. Продуктът притежава противовъзпалителни свойства и може да бъде използван за домашна употреба като единствено средство при почистването на мазна и комбинирана кожа, склона към възпаления.

Hyalogy Creamy Wash

Почистващо средство за чувствителна кожа на втори етап

Лек почистващ мус на основата на производно на кокосовото масло, предназначен за грижа за много чувствителна, раздразнена , суха и склонна към зачервяване кожа на лицето. Меката мощна пяна не изсушава кожата и не нарушава защитните и свойства, като внимателно отстранява всички водоразтворими замърсявания. Комплексът от активни съставки осигурява възстановяването на кожата на клетъчно ниво, стимулира генерирането на колаген и еластин, регулира микроциркулацията и укрепва стените на капилярите. Продуктът може да бъде употребяван за домашна грижа за много суха и нетолерантна кожа като единствено средство за почистване.

Специална грижа с Forlle'd

Експерт в борбата със стареенето

Уникалните формули на препаратите на основата на нискомолекулните ингредиенти се грижат за младостта и красотата на ръцете и тялото, като осигуряват комплексно възстановяване на качества и преобразяване на външния вид на кожата.
Адрес за контакт:
София, ул.Костенски водопад 59
0882105342
marketing@innoderm.bg

Свържете се с нас