Hyalogy Platinum Essence 15мл

Антиоксидантен серум

Уникален продукт, съдържащ висока концентрация на нискомолекулна платина и хиалуронова киселина осигурява подчертано антиоксидантно действие и значителен ефект за изравняване на тона на кожата и намалява хиперпигментацията. Продуктът възпрепятства преждевременното стареене на кожата, ефективно предотвратява загубата на тургор и еластичност, както и дълбочината и количеството на бръчките. Продуктът е предназначен за грижа за хиперпигментирана кожа с изразени признаци на оксидантен стрес и преждевременно стареене. Благодарение на противовъзпалителния ефект на нискомолекулната платина, продуктът може да се препоръча за употреба при мазна и проблемна кожа

Hyalogy P-effect Essence 30ml

Овлажняващ серум

Многофункционалният серум с високо съдържание на патентована нискомолекулна хиалуронова киселина, притежава подчертан хидратиращо и биостимулиращо действие. Серумът дълбоко насища кожата с влага и създава неин запас в дермата, стимулира производството на колаген и еластин, хормализира кожното рН, като по този начин подобрява качеството на кожата и естествената и имунна защита. При редовно приложение на продукта, значително се повишава тургора и еластичността на дехидратираната кожа, понижава се изразеността на бръчките, премахва се усещането за сухота, стегнатост и лющене. Продуктът е подходящ при дехидратирана кожа от всеки тип и фототип на всяка възраст.

Hyalogy FH Essence 30ml

Подмладяващ серум зряла кожа

Изразеният подмладяващ ефект на серума осигурява уникален комплекс от нискомолекулярни съставки и фитоестрогени от различни групи, които нормализират кожния хормонален баланс и предотвратяват естественото стареене на кожата на клетъчно ниво. Действието на серума е насочено към борбата с преждевременното стареене, намаляване изразеността на бръчките в, активация на обменните клетъчни процеси, микроциркулацията, подобряване структурата на епидермиса, повишаване на антиоксидантната защита и тонус на кожата. Серумът напълно удовлеторява специфичните потребности на зрялата кожа, свързани с процесите на стареене. Продуктът е препоръчителен за редовна употреба за суха, нормална и комбинирана кожа над 40 години. Продуктът не се препоръчва при много мазна кожа и кожа с признаци на възпаление.

Hyalogy α

Възстановяващ серум за слаба кожа

Нискомолекулярният серум, базиран на основата на биомиметични пептиди е предназначена за грижа за корпусната и слаба кожа с признаци за преждевременно стареене и загуба на тургор и еластичност. Серумът има подмладяващ ефект, оказва мощно стимулиращо въздействие върху фибробластовете, подпомага възстановяването на кожната структура отвътре, дълбоко увлажнява, оптимизита синтетическите процеси, възстановява плътността и нормализира обменните процеси. Редовната употреба подобрява качеството на кожата, плътността и външния и вид. Серумът е предназначен за грижа за кожа от всеки тип и фототип на възраст 30 и повече го0дини. Продуктът е препоръчителен за тънка и суха кожа.

Hyalogy β

Серум за корекция на мимическите бръчки

Нискомолекулярният серум, на основата на нанотехнологията, представлява без инжекционен аналог на ботулотоксин А. Серумът изглажда мимическите бръчки, оказва видимо миорелаксиращо и лифтингово двействие, повишава способността на кожата да синтезира колагенови влакна, подобрява структурата на матрикса на дермата. Продуктът е предназначен за точково нанасяне върху проблемните зони и може да бъде използван за грижа за всякакъв тип и фототип кожа.

Hyalogy AC Clear Essence 30ml

Серум за мазна и проблемна кожа

Серум, балансиращ производството на себум при мазна и комбинирана кожа, склонна към несъвършенства. Серумът има силно противовъзпалително и успокояващо действие, намалява прекомерното отделяне на себум от кожата. Също така помага за овлажняване на кожата както на епидермално, така и на дермално ниво и ускорява регенерацията на кожните клетки. Редки биологично активни и антибактериални съставки предотвратяват образуването на белези, появата на дефекти и възпаления и неутрализират развитието на патогенна микрофлора върху повърхността на кожата.

Hyalogy BW Concentrate 15ml

Избелващ серум

Hyalogy AC spot essence

Hyalogy AC spot essence е клинично доказано, че предотвратява и облекчава несъвършенствата на кожата, като регулира секрецията на себум, благодарение на комбинацията от три киселини (олеанолова, нордихидрогуаиретична и салицилова), ретинол палмитат и алантоин.
Билкови екстракти, използвани в традиционната японска медицина (хамамелис, планинска арника, лайка, евкалипт), успокояват кожата, а уникален комплекс от хиалуронова киселина и лактобацилус помага на кожата да запази водния си баланс.
Иновативен избелващ серум с висока степен на безопасност при употребата му. Притежава високо антиоксидантно действие. Способства за активиране на регенерацията, която се изразява във векторното възстановяване структурата на роговия слой. Същевременно поддържа баланса на овлажняване на кожата. Придава сияние и нежност на лицето, като при пигментни петна по време на изпитване на продукта полученият резултат за две седмици ежедневна употреба е с три тона изсветляване на пигментацията, ефект който до сега не е постиган.

Специална грижа с Forlle'd

Експерт в борбата със стареенето

Уникалните формули на препаратите на основата на нискомолекулните ингредиенти се грижат за младостта и красотата на ръцете и тялото, като осигуряват комплексно възстановяване на качества и преобразяване на външния вид на кожата.
Адрес за контакт:
София, ул.Костенски водопад 59
0882105342
marketing@innoderm.bg

Свържете се с нас