Hyalogy P-effect Refining Lotion

Овлажняващ лосион

Овлажняващ лосион, благодарение на високото съдържание на нискомолекулна хиалуронова киселина, която представлява прекрасен източник мигновено овлажняване на дълбоките слоеве дори и на много суха и обезводнена кожа. В съчетание с тази бърза дълбока хидратация, лосионът повишава способността на кожата за да противостои на инфекциите и намалява възпаленията, способства регенерацията на клетките, изглажда бръчките и повишава кожния тургор. Редовната употреба на лосиона позволява значително подобрение на обменните и възстановителни процеси в кожата и повишава имунната и защита. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип и фототип кожа от всякаква възраст.

Hyalogy P-effect Peeling Lotion

Мек ексфолиращ лосион

Специалният лосион на основата на аминокиселини от млечен серум, плодови киселини и бактериален филтрат на млечните микроорганизми оказва подчертано биостимулиращо и меко почистващо действие. Продуктът управлява веригата на клетъчните възстановителни и обменни процеси , като обновява и възстановява структурата. Лосионът меко излющва роговите клетки на епитела, като освобождава кожата от проява на хиперкератоза, намалява дълбочината на порите и подобрява релефа на кожата, заглажда бръчиците и оставя кожата идеално гладка. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба за всеки тип и фототип кожа, включително чувствителна, раздразнена и алергична кожа.

Hyalogy Platinum Lotion

Антиоксидантен лосион

Лосионът на основата на нискомолекулна платина оказва антиоксидантно действие, ефективно защитавайки кожата от въздействието на всички известни форми на свободните радикали. Средството надеждно защитава и възстановява кожата от последствията на оксидантния стрес, препятства формирането на пигментация и появата на въспалителни елементи, намалява пористостта на кожата и тенденцията към поява на комедони, едновременно овлажнявайки и премахвайки усещането за сухота и стегнатост. Средството засилва ефективността на следващите продукти за грижата и е подходяща за ежедневно използване за всички типове кожа за всяка възраст. Особено се препоръчва за грижа за мазна и склонна към възпаления кожа, а също и за кожа с хиперпигментация за рехабилитация след интензивно слънчево воздействие.

Hyalogy AC Clear Lotion

Хидратиращ лосион за мазна и комбинирана кожа, склонна към поява на акне

Хидратиращ лосион за мазна и комбинирана кожа, склонна към несъвършенства. Лосионът осигурява освежаващи, успокояващи и овлажняващи ефекти. Нормализира микрофлората на кожата и рН баланса, неутрализира патогенната микрофлора  и улеснява възпроизводството на защитни микроорганизми, особено важни при кожа предразположена към възпаления. Има нежен пилинг и лек себорегулиращ ефект. Лосионът подготвя кожата за дълбоко проникване на активните съставки за всички продукти, прилагани впоследствие.

Специална грижа с Forlle'd

Експерт в борбата със стареенето

Уникалните формули на препаратите на основата на нискомолекулните ингредиенти се грижат за младостта и красотата на ръцете и тялото, като осигуряват комплексно възстановяване на качества и преобразяване на външния вид на кожата.
Адрес за контакт:
София, ул.Костенски водопад 59
0882105342
marketing@innoderm.bg

Свържете се с нас